Big Green Egg - EGGhead Forum - The Ultimate Cooking Experience...
Welcome to the EGGhead Forum - a great place to visit and packed with tips and EGGspert advice! You can also join the conversation and get more information and amazing kamado recipes by following Big Green Egg at:

Facebook  |  Twitter  |  Instagram  |  Pinterest  |  Youtube  |  Vimeo
Share your photos by tagging us and using the hashtag #EGGhead4Life.


In Atlanta? Come visit Big Green Egg headquarters, including our retail showroom, the History of the EGG Museum and Culinary Center!  3786 DeKalb Technology Parkway, Atlanta, GA 30340.

OT: Sort of - Nikon D-70 users

Grandpas GrubGrandpas Grub Posts: 14,226
edited 6:09AM in EggHead Forum
 
I use my D-70 for forum pictures so I guess this can be sort of on topic.

I have had my D-70 for a while. Evidently there was/is an issue with the built in flash not firing on some of the D-70's.

I checked with Nikon for a fix and they said a minimum of $100 plus shipping back and forth. Called some local repair shops and was quoted the $100 up to $250.

If anyone is having a like problem ping me or email me, the fix is pretty easy, just some time and no $$$.

GG

Comments

  • ewillieewillie Posts: 155
    Mrs. ewillie has the D60, no issue noted there. They are incredibly easy to use and get great pictures.

    Sorry to hear you are having this problem, but I hope you can find someone to take care of it for less than you mention.

    Erik
  • Grandpas GrubGrandpas Grub Posts: 14,226
     
    I am not sure if it was just the early models of the D-70 or all models, however, that specific problem was pretty common.

    I did fix the problem with my D-70. No service fee, no $$$ spend, and all in all an easy fix.

    If someone on the forum had the same problem just wanted to share the fix.

    GG
Sign In or Register to comment.
Click here for Forum Use Guidelines.