Big Green Egg - EGGhead Forum - The Ultimate Cooking Experience...
Welcome to the EGGhead Forum - a great place to visit and packed with tips and EGGspert advice! You can also join the conversation and get more information and amazing kamado recipes by following Big Green Egg at:

Facebook  |  Twitter  |  Instagram  |  Pinterest  |  Youtube  |  Vimeo
Share your photos by tagging us and using the hashtag #EGGhead4Life.


In Atlanta? Come visit Big Green Egg headquarters, including our retail showroom, the History of the EGG Museum and Culinary Center!  3786 DeKalb Technology Parkway, Atlanta, GA 30340.

Internal Server Error

kl8tonkl8ton Posts: 744
edited 11:08AM in Forum Feedback
Hello,

I keep receiveing the error below. Sometimes when using the browser's back button to return to the main forum page after viewing a post. Sometimes when I click on the links at the top of the forum page to navigate around the forums. I followed the reccomendation of emailing the webmaster, but that email bounced back as undeliverable. Any suggestions would be appreciated.

Clayton

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@eggheadforum.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.



Apache/1.3.39 Server at eggheadforum.com Port 80
LBGE - 36Blackstone
Grand Rapids MI

Comments

  • WMKWMK Posts: 1,747
    kl8ton,

    That's odd.

    I have not noticed that behavior either on the back button or on the navigation links.

    Are you using Windoze, or OS X?

    Which browser are you using (new version of IE by chance?)
  • kl8tonkl8ton Posts: 744
    IE version 8.0.6001.18702
    Windows Vista OS
    LBGE - 36Blackstone
    Grand Rapids MI
  • WMKWMK Posts: 1,747
    kl8ton,

    Hmmm. The error is on the server side, but seems to be browser specific. I'm on a Mac here; so, I haven't installed IE 8 yet.
    Please copy the url from the browser's address window the next time you see this error. It might contain a clue.
Sign In or Register to comment.
Click here for Forum Use Guidelines.