Big Green Egg - EGGhead Forum - The Ultimate Cooking Experience...
Welcome to the EGGhead Forum. You can also find a lot of information, cooking tips and amazing recipes by following Big Green Egg at:

Facebook  |  Twitter  |  Instagram  |  Pinterest  |  Youtube  |  Vimeo
Share your photos by tagging us and using the hashtag #EGGhead4Life.


In Atlanta? Come visit Big Green Egg headquarters, see our new showroom and check out the History of the EGG Museum and Culinary Center!  3786 DeKalb Technology Parkway, Atlanta, GA 30340.

Forum trouble on mobile devices

edited January 2014 in EggHead Forum

I access this form from multiple browsers on an andriod tablet, ipad, iphone and a galaxy S4...most often with Chrome.  In the last week or so I have struggled with posting, I click in the text box and the keyboard comes up and goes away...its happening on all 4 devices and on multiple browsers...anyone else seeing issues? 

Making the neighbors jealous in Pleasant Hill, Ia one cook at a time...

Comments

  • My laptop is in the shop so I've been using my Droid phone. Sometimes I have trouble posting, but I figured @henapple or Little Steven was behind it.

    ........................................................................................

    Flint, Michigan.  If the lead bullets don't kill you, the leaded water will.

  • MickeyMickey Posts: 17,262
    Working fine on this iPhone and my iPad.
    Salado TX Egg Family: 2 Large and a very well used Mini, added a Mini Max (I'm good for now). 

  • JackhJackh Posts: 107
    I am also having Same trouble with google chrome .Had to change to a different server to respond to this thread
    Lg&Sm ---Middleport NY
  • Same issue for me past 2 weeks or more
    LBGE 4/2012, MBGE 6/2012 & Mini 11/2013
    Rome, GA
  • WeberWhoWeberWho Posts: 3,240
    edited January 2014
    Had the same issue with the keyboard on my S4. Restarted my phone and seems to help when the issue comes up on Chrome
  • hapsterhapster Posts: 7,382
    Has always worked fine on my iPhone4 & 5S using Safari
  • EggcelsiorEggcelsior Posts: 12,280
    I have had issues with Chrome on PC. It will often not let me post pics or it will show up in the text box but disappears when I click Post Comment. No issues on my Galaxy S3 with Dolphin Browser.
  • I noticed that the other day and thought it was a glitch that would go away but I see it has not...This is why I suggested awhile back that they make a mobile app for our forum. It would be so much easier to post pics and respond to messages and to post if there was a EHF app!!
    Pure Michigan
    Large BGE, Medium BGE, Weber Performer.
    If dogs don't go to heaven, when I die I want to go wherever they went
  • NPHuskerFLNPHuskerFL Posts: 13,904
    No issues here. Using HTC One S T-Mobile Android. I do 99% of my posting and pics on my mobile device.
    LBGE 2013 & MM 2014
    Die Hard HUSKER & BRONCO FAN
    Flying Low & Slow in "Da Burg" FL
Sign In or Register to comment.
Click here for Forum Use Guidelines.