Big Green Egg - EGGhead Forum - The Ultimate Cooking Experience...
Welcome to the EGGhead Forum - a great place to visit and packed with tips and EGGspert advice! You can also join the conversation and get more information and amazing kamado recipes by following Big Green Egg at:

Facebook  |  Twitter  |  Instagram  |  Pinterest  |  Youtube  |  Vimeo
Share your photos by tagging us and using the hashtag #EGGhead4Life.

In Atlanta? Come visit Big Green Egg headquarters, including our retail showroom, the History of the EGG Museum and Culinary Center!  3786 DeKalb Technology Parkway, Atlanta, GA 30340.

Pic posting question

op2kop2k Posts: 62
edited 7:25AM in Off Topic
When attempting to post pics, when you first hit the "Img" button it says this . Do you leave it as is, or are you supposed to adjust the value for image size.  Just trying to figure out why I'm having such difficulty posting pics. My pics are located on, which is a remote server.....but I'm beginning to think that they don't allow the forum access to it.  Any suggestions?


  • asianflavaasianflava Posts: 313
    Some places do not allow linking, this may be the case. Doesn't hurt to try anyway. Pull up the pic and right click on it, at the very bottom is "properties" it will show the URL of the pic. Just copy and paste it in your post.
  • op2kop2k Posts: 62
    Another attempt


    I'm pretty sure this wont work, but when I hit preview the pic is there....weird.
  • asianflavaasianflava Posts: 313
    Yep it worked, I see the yardbirds.
Sign In or Register to comment.
Click here for Forum Use Guidelines.