Big Green Egg - EGGhead Forum - The Ultimate Cooking Experience...
Welcome to the EGGhead Forum - a great place to visit and packed with tips and EGGspert advice! You can also join the conversation and get more information and amazing kamado recipes by following Big Green Egg at:

Facebook  |  Twitter  |  Instagram  |  Pinterest  |  Youtube  |  Vimeo
Share your photos by tagging us and using the hashtag #EGGhead4Life.


In Atlanta? Come visit Big Green Egg headquarters, including our retail showroom, the History of the EGG Museum and Culinary Center!  3786 DeKalb Technology Parkway, Atlanta, GA 30340.

Forum HTML error???

mteelemteele Posts: 48
edited July 2012 in EggHead Forum
Am I the only one who is having trouble with the forum webpage loading properly? Both Internet Explorer and Google Chrome are showing very wierd formatting for the forum due to an error in the HTML code. Just bringing it up incase I'm not the only one.

Comments

  • MemphisBBQMemphisBBQ Posts: 92
    Nothing strange here.

  • bigguy136bigguy136 Posts: 1,160
    Other than the read/ unread (yellow highlight) sometimes showing, all is good here.

    Big Lake, Minnesota

    2X Large BGE, 1 Mini Max, Stokers, Adjustable Rig

  • Am I the only one who is having trouble with the forum webpage loading properly? Both Internet Explorer and Google Chrome are showing very wierd formatting for the forum due to an error in the HTML code. Just bringing it up incase I'm not the only one.
    It gets weird some times. Delete your cookies and history and it should work. I've had to do that twice in the last 6 months and it worked both times


    Keeping it Weird in the ATX
Sign In or Register to comment.
Click here for Forum Use Guidelines.