Big Green Egg - EGGhead Forum - The Ultimate Cooking Experience...
Welcome to the EGGhead Forum - a great place to visit and packed with tips and EGGspert advice! You can also join the conversation and get more information and amazing kamado recipes by following Big Green Egg at:

Facebook  |  Twitter  |  Instagram  |  Pinterest  |  Youtube  |  Vimeo
Share your photos by tagging us and using the hashtag #EGGhead4Life.


In Atlanta? Come visit Big Green Egg headquarters, including our retail showroom, the History of the EGG Museum and Culinary Center!  3786 DeKalb Technology Parkway, Atlanta, GA 30340.

What up with the forum?

Chris88Chris88 Posts: 41
edited May 2012 in Forum Feedback
Hello for some reason when there is a new post I am not getting the new post usually in yellow. Not sure if this a happing with everyone else. 
Egg head in Louisiana.

Comments

  • Village IdiotVillage Idiot Posts: 6,953
    Yep. Me too.
    __________________________________________

    Dripping Springs, Texas.
    Just west of Austintatious


  • Mighty_QuinnMighty_Quinn Posts: 1,878
    And then once you've clicked on them, it goes back to normal...at least for me.
  • Chris88Chris88 Posts: 41
    Ok, so it's not just me. I hope it gets fixed 
    Egg head in Louisiana.
  • twlangantwlangan Posts: 298
    Yep, things are messed up on my end too - and have been for a few days now. Also hoping they get it fixed soon.
  • ChubbsChubbs Posts: 6,762
    Same here in SC.
    Columbia, SC --- LBGE 2011 -- MINI BGE 2013
Sign In or Register to comment.
Click here for Forum Use Guidelines.